بررسی آلودگی باکتریایی مواد غذایی در سطح عرضه مناطق … | |
journal.fums.ac.ir/article-1-68-fa.pdf | |
بررسی آلودگی باکتریایی غذاهای مصرفی در مراکز درمانی … – … | |
militarymedj.ir/article-1-489-fa.pdf | |
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء … | |
jfh.iaut.ac.ir/article_518642.html | |
ميكروبيولوژي مواد غذايي | |
https://vc-food-drug.kums.ac.ir/kums_content/media/image/2015/…/70814_orig.ppt | |
تشخيص هم زمان باکتري هاي بيماري زاي ليستريا … | |
https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298618 | |
تشخيص سريع مولکولي سالمونلا تيفي به روش PCR با … | |
www.sid.ir/Fa/Journal/ViewPaper.aspx?ID=175291 | |
روشهاي جداسازي و تشخيص باكتريهاي بيماريزا در مواد غذايي | … | |
https://microbi.ir/روشهاي-جداسازي-و-تشخيص-باكتريهاي-بيما/ | |
3- مقايسه كلي روشهاي سنتي و روشهاي جديد تشخيص و جداسازي باكتريهاي بيماريزا در مواد غذايي . 4- شناخت مراحل مختلف جداسازي و تشخيص باكتريهاي مواد غذايي در … |
بیماریهای منتقله از راه غذا | |
research.iaun.ac.ir/pd/firoozeh/pdfs/UploadFile_9499.pdf | |
فهرست مقالات – نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | |
ejfpp.gau.ac.ir/?_action=article&sb=113&_sb=میکروبیولوژی+مواد+غذایی | |
تشخیص سریع مولکولی سالمونلا تیفی به روش PCR با … | |
sjimu.medilam.ac.ir/article-1-620-fa.pdf | |
هدف از انجام این مطالعه جداسازی سالمونلا تیفی در مواد غذایی … باکتری بیماری زای سالمونلا تیفی در نمونه های غذایی آلوده، دارای حساسیت (با کپی نامیر قابل جداسازی ۱. |
ارزیابی ریسک ایجاد آلودگی باکتریایی مواد غذایی … – طب جنوب | |
ismj.bpums.ac.ir/article-1-546-fa.pdf | |
تشخیص عفونتهای باکتریایی؛ روش های سنتی و مولکولی: … | |
journal.rums.ac.ir/browse.php?a_id=4206&sid=1&slc_lang=fa&html=1 | |
ارزیابی محیط باكتااسالید در تشخیص سالمونال در آب و مواد … | |
https://cdn.neoscriber.org/cdn/dl/c6567ab2-f842-11e7-a512-c71aea853e32 | |
بهداشت مواد غذایی در بیمارستانها | |
jhosp.tums.ac.ir/article-1-148-fa.pdf | |
بررسی میزان آلودگی پنیرهای محلی لیقوان تبریز به کلیفرم … | |
ijmm.ir/article-1-204-fa.pdf | |
متن کامل (PDF) – مجله میکروب شناسی پزشکی ایران | |
ijmm.ir/article-1-409-fa.pdf | |
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ – |
اثر متابولیتهای لاکتوباسیلهای جدا شده از ماستهای بومی … | |
bjm.ui.ac.ir/article_19477.html | |
بیوفیلم های باکتریایی – نشریه آزمایشگاه و تشخیص | |
labdiagnosis.ir/article-1-246-fa.pdf | |
جدا سازی، شناسایی و بررسی خاصیت آنتاگونیستی باکتری … | |
ncmbjpiau.ir/article-1-521-fa.pdf | |
Untitled | |
https://www.oceandocs.org/bitstream/handle/1834/14543/90-728.pdf?sequence… | |
برنامه های اداره بیماریهای منتقله از آب و مواد غذائی و عفونت های … | |
https://fereidan.mui.ac.ir/…/bimarihay%20montaghele%20az%20tarigh%20ab.ppt | |
باکتری های بیماری زا | زادآب | |
www.zadab.com/blog/pathogenic-bacteria | |
شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری پروبیوتیک … | |
cell.ijbio.ir/article_1110.html | |
متن کامل (PDF) – مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد | |
journal.skums.ac.ir/article-1-2123-fa.pdf | |
میکروب – ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد | |
https://fa.wikipedia.org/wiki/میکروب | |
بیماری وبا و مسمومیت های غذایی – qums | |
eprints.qums.ac.ir/1510/1/govaresh.ppt | |
اصل مقاله 4.58 MB | |
vj.areo.ir/article_112984_fadf76e83bc5fc8d1adf3895cdf382c4.pdf | |
آلودگی به اشریشیا کلی O157:H7 در مواد غذایی منتخب در … | |
www.iiccom.org/JOURNAL/PDF/63/11.PDF | |
بررسی عوامل بیماریزایی در اشریشیاکلی جدا شده از مواد غذایی … | |
feyz.kaums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-425&sid=1&slc_lang=fa | |
اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﻴﺘﻬﺎي ﺑﺎﻛﺘﺮﻳﻬﺎي ﻻﻛﺘﻴﻚ (ﺑﺎﻛﺘﺮ ﻳﻮﺳ – Aquatic Commons | |
aquaticcommons.org/25650/1/48611.pdf | |
۱ شهریور ۱۳۸۹ – |
جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیکی تولید کننده … | |
yafte.lums.ac.ir/article-1-2147-fa.pdf | |
علوم و صنایع غذایى – مقالات – دانشگاه فردوسی مشهد | |
https://profdoc.um.ac.ir/pages/261538-علوم%20و%20صنایع%20غذایى.html | |
کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در … | |
fsct.modares.ac.ir/article-7-6448-fa.pdf | |
پاورپوینت شناسایی باکتری های بیماری زا در مواد غذایی – … | |
https://farafile.ir/product/…/پاورپوینت-شناسایی-باکتری-های-بیماری-زا-در-مواد-غذای… | |
دانلود پاورپویت ارائه کلاسی با موضوع شناسایی باکتری های بیماری زا در مواد غذایی، در حجم 26 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل. خطر ایجاد بیماری در نتیجه … |
Chromogenic media – دانشگاه علوم پزشکی گلستان | |
goums.ac.ir/mljgoums/article-1-38-en.pdf | |
بررسی فراوانی کمپیلوباکتر در طغیانهای ناشی از بیماریهای … | |
tbj.ssu.ac.ir/browse.php?a_id=2258&sid=1&slc_lang=fa&html=1 | |
Qom Univ Med Sci J 2017 December Isolation and … – … | |
https://pdfs.semanticscholar.org/ad35/a991645cd601474f5d68dbb9d63181e6b048.pdf | |
اصل مقاله – فصلنامه علمی پژوهشی دنیای میکروب ها – دانشگاه … | |
jmw.jia.ac.ir/article_631272_d63cfd0ffa126471fa4b1843feb6c651.pdf | |
شناسایی لاکتوباسیلوس ها بر اساس … دارای اثر بازدارندگی رشد علیه باکتری های بیماری زا بود. … تولد استریل است اما به زودی از طریق مادر، مواد غذایی و محیط،. |
مقالات مرتبط با سالمونلا – پایگاه مجلات تخصصی نور – نورمگز | |
https://www.noormags.ir/view/fa/keyword/سالمونلا | |
بررسي آلودگي مواد مورد سوء مصرف به باسيلوس ها | |
sjfm.ir/article-1-726-fa.pdf | |
ارزیابی آلودگی میکروبی شیرینی های سنتی شهر یزد در سال … | |
jhc.mazums.ac.ir/article-1-185-fa.pdf | |
عاملهای بیماریزایی و پرآزاری در باکتریهای بیمارگر گیاهی | |
yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-86-fa.pdf | |
بررسی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از خاک محل … | |
rjms.iums.ac.ir/article-1-4815-fa.pdf | |
اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاكلی O١۵٧:H٧ و … | |
https://jvr.ut.ac.ir/article_57399_cb4e44292e4049d6e40fc3546a0510f5.pdf | |
روشهاي تشخيص سريع آلودگي ميکروبي آب ومواد غذايي در … | |
eprints.ajaums.ac.ir/…/Conference%20on%20Preventive%20Medicine%20and%20Pu… | |
ﻟﯿﺴﺘﺮﯾﺎ – Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food … | |
nsft.sbmu.ac.ir/files/site1/user_files…/ehsanshamloo-A-10-2051-1-a82351c.pdf | |
۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ – |
شناسایی و تفکیک باکترهای گرم مثبت و منفی با استفاده … | |
opsi.ir/article-1-1427-fa.pdf | |
بررسی عوامل موثر بر فساد مواد غذایی – قسمت نهم – سایت دکتر … | |
۳ اسفند ۱۳۹۵ – |
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی | |
عصاره گیاه دارای قدرت آنتیاکسیدانی میزان (IC50μg/m07/11 بوده و همچنین باعث جلوگیری از رشد باکتریهای باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا … |
Poster List Final – دانشگاه مازندران | |
هاي گرم منفي و گرم مثبت زمايشگاهي ميكروب آ روش تشخيص | |
مجله میکروب شناسی مواد غذائی غرب تهران تا محل عرضه ی … | |
بهینهسازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157:H7 در … | |
مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های گرم منفی جداشده ازروده … | |
اصل مقاله – تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی | |
بهداشت مواد غذایی Food Hygiene – مرجع صنایع غذایی و … | |
۱۵ شهریور ۱۳۹۳ – |
ﺗﻮﻟﻴﺪﻛﻨﻨﺪه ﺳﻢ و ﺰاﻳ ﺑﻴﻤﺎر ﻫﺎي ﻣﻴﻜﺮوارﮔﺎﻧﻴﺰم ﺑﻪ ﻫﺎ و – فرهنگستان علوم | |
۲۵ آذر ۱۳۹۵ – |