سایت آتش

پاورپوینت شناسایی باکتری های بیماری زا در مواد غذایی

بررسی آلودگی باکتریایی مواد غذایی در سطح عرضه مناطق …
journal.fums.ac.ir/article-1-68-fa.pdf

بررسی آلودگی باکتریایی غذاهای مصرفی در مراکز درمانی … – …
militarymedj.ir/article-1-489-fa.pdf

بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء …
jfh.iaut.ac.ir/article_518642.html

ميكروبيولوژي مواد غذايي
https://vc-food-drug.kums.ac.ir/kums_content/media/image/2015/…/70814_orig.ppt

تشخيص هم زمان باکتري هاي بيماري زاي ليستريا …
https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298618

تشخيص سريع مولکولي سالمونلا تيفي به روش PCR با …
www.sid.ir/Fa/Journal/ViewPaper.aspx?ID=175291

روشهاي جداسازي و تشخيص باكتريهاي بيماريزا در مواد غذايي | …
https://microbi.ir/روشهاي-جداسازي-و-تشخيص-باكتريهاي-بيما/
3- مقايسه كلي روشهاي سنتي و روشهاي جديد تشخيص و جداسازي باكتريهاي بيماريزا در مواد غذايي . 4- شناخت مراحل مختلف جداسازي و تشخيص باكتريهاي مواد غذايي در …

بیماریهای منتقله از راه غذا
research.iaun.ac.ir/pd/firoozeh/pdfs/UploadFile_9499.pdf

فهرست مقالات – نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ejfpp.gau.ac.ir/?_action=article&sb=113&_sb=میکروبیولوژی+مواد+غذایی

تشخیص سریع مولکولی سالمونلا تیفی به روش PCR با …
sjimu.medilam.ac.ir/article-1-620-fa.pdf
هدف از انجام این مطالعه جداسازی سالمونلا تیفی در مواد غذاییباکتری بیماری زای سالمونلا تیفی در نمونه های غذایی آلوده، دارای حساسیت (با کپی نامیر قابل جداسازی ۱.

ارزیابی ریسک ایجاد آلودگی باکتریایی مواد غذایی … – طب جنوب
ismj.bpums.ac.ir/article-1-546-fa.pdf

تشخیص عفونت‌های باکتریایی؛ روش های سنتی و مولکولی: …
journal.rums.ac.ir/browse.php?a_id=4206&sid=1&slc_lang=fa&html=1

ارزیابی محیط باكتااسالید در تشخیص سالمونال در آب و مواد …
https://cdn.neoscriber.org/cdn/dl/c6567ab2-f842-11e7-a512-c71aea853e32

بهداشت مواد غذایی در بیمارستانها
jhosp.tums.ac.ir/article-1-148-fa.pdf

بررسی میزان آلودگی پنیرهای محلی لیقوان تبریز به کلیفرم …
ijmm.ir/article-1-204-fa.pdf

متن کامل (PDF) – مجله میکروب شناسی پزشکی ایران
ijmm.ir/article-1-409-fa.pdf
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ –

اثر متابولیت‌های لاکتوباسیل‌های جدا شده از ماست‌های بو‌‌می …
bjm.ui.ac.ir/article_19477.html

بیوفیلم های باکتریایی – نشریه آزمایشگاه و تشخیص
labdiagnosis.ir/article-1-246-fa.pdf

جدا سازی، شناسایی و بررسی خاصیت آنتاگونیستی باکتری …
ncmbjpiau.ir/article-1-521-fa.pdf

Untitled
https://www.oceandocs.org/bitstream/handle/1834/14543/90-728.pdf?sequence…

برنامه های اداره بیماریهای منتقله از آب و مواد غذائی و عفونت های …
https://fereidan.mui.ac.ir/…/bimarihay%20montaghele%20az%20tarigh%20ab.ppt

باکتری های بیماری زا | زادآب
www.zadab.com/blog/pathogenic-bacteria

شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری پروبیوتیک …
cell.ijbio.ir/article_1110.html

متن کامل (PDF) – مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
journal.skums.ac.ir/article-1-2123-fa.pdf

میکروب – ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/میکروب

بیماری وبا و مسمومیت های غذایی – qums
eprints.qums.ac.ir/1510/1/govaresh.ppt

اصل مقاله 4.58 MB
vj.areo.ir/article_112984_fadf76e83bc5fc8d1adf3895cdf382c4.pdf

آلودگی به اشریشیا کلی O157:H7 در مواد غذایی منتخب در …
www.iiccom.org/JOURNAL/PDF/63/11.PDF

بررسی عوامل بیماریزایی در اشریشیاکلی جدا شده از مواد غذایی …
feyz.kaums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-425&sid=1&slc_lang=fa

اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﻴﺘﻬﺎي ﺑﺎﻛﺘﺮﻳﻬﺎي ﻻﻛﺘﻴﻚ (ﺑﺎﻛﺘﺮ ﻳﻮﺳ – Aquatic Commons
aquaticcommons.org/25650/1/48611.pdf
۱ شهریور ۱۳۸۹ –

جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیکی تولید کننده …
yafte.lums.ac.ir/article-1-2147-fa.pdf

علوم و صنایع غذایى – مقالات – دانشگاه فردوسی مشهد
https://profdoc.um.ac.ir/pages/261538-علوم%20و%20صنایع%20غذایى.html

کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در …
fsct.modares.ac.ir/article-7-6448-fa.pdf

پاورپوینت شناسایی باکتری های بیماری زا در مواد غذایی – …
https://farafile.ir/product/…/پاورپوینت-شناسایی-باکتری-های-بیماری-زا-در-مواد-غذای…
دانلود پاورپویت ارائه کلاسی با موضوع شناسایی باکتری های بیماری زا در مواد غذایی، در حجم 26 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل. خطر ایجاد بیماری در نتیجه …

Chromogenic media – دانشگاه علوم پزشکی گلستان
goums.ac.ir/mljgoums/article-1-38-en.pdf

بررسی فراوانی کمپیلوباکتر در طغیانهای ناشی از بیماریهای …
tbj.ssu.ac.ir/browse.php?a_id=2258&sid=1&slc_lang=fa&html=1

Qom Univ Med Sci J 2017 December Isolation and … – …
https://pdfs.semanticscholar.org/ad35/a991645cd601474f5d68dbb9d63181e6b048.pdf

اصل مقاله – فصلنامه علمی پژوهشی دنیای میکروب ها – دانشگاه …
jmw.jia.ac.ir/article_631272_d63cfd0ffa126471fa4b1843feb6c651.pdf
شناسایی لاکتوباسیلوس ها بر اساس … دارای اثر بازدارندگی رشد علیه باکتری های بیماری زا بود. … تولد استریل است اما به زودی از طریق مادر، مواد غذایی و محیط،.

مقالات مرتبط با سالمونلا – پایگاه مجلات تخصصی نور – نورمگز
https://www.noormags.ir/view/fa/keyword/سالمونلا

بررسي آلودگي مواد مورد سوء مصرف به باسيلوس ها
sjfm.ir/article-1-726-fa.pdf

ارزیابی آلودگی میکروبی شیرینی های سنتی شهر یزد در سال …
jhc.mazums.ac.ir/article-1-185-fa.pdf

عامل‌های بیماری‌زایی و پرآزاری در باکتری‌های بیمارگر گیاهی
yujs.yu.ac.ir/pps/article-1-86-fa.pdf

بررسی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل‌های جدا شده از خاک محل …
rjms.iums.ac.ir/article-1-4815-fa.pdf

اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاكلی O١۵٧:H٧ و …
https://jvr.ut.ac.ir/article_57399_cb4e44292e4049d6e40fc3546a0510f5.pdf

روشهاي تشخيص سريع آلودگي ميکروبي آب ومواد غذايي در …
eprints.ajaums.ac.ir/…/Conference%20on%20Preventive%20Medicine%20and%20Pu…

ﻟﯿﺴﺘﺮﯾﺎ – Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food …
nsft.sbmu.ac.ir/files/site1/user_files…/ehsanshamloo-A-10-2051-1-a82351c.pdf
۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ –

شناسایی و تفکیک باکترهای گرم مثبت و منفی با استفاده …
opsi.ir/article-1-1427-fa.pdf

بررسی عوامل موثر بر فساد مواد غذایی – قسمت نهم – سایت دکتر …
۳ اسفند ۱۳۹۵ –

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
عصاره گیاه دارای قدرت آنتی‌اکسیدانی میزان (IC50μg/m07/11 بوده و همچنین باعث جلوگیری از رشد باکتری‌های باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا …

Poster List Final – دانشگاه مازندران

هاي گرم منفي و گرم مثبت زمايشگاهي ميكروب آ روش تشخيص

مجله میکروب شناسی مواد غذائی غرب تهران تا محل عرضه ی …

بهینه‌سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157:H7 در …

مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های گرم منفی جداشده ازروده …

اصل مقاله – تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی

بهداشت مواد غذایی Food Hygiene – مرجع صنایع غذایی و …
۱۵ شهریور ۱۳۹۳ –

ﺗﻮﻟﻴﺪﻛﻨﻨﺪه ﺳﻢ و ﺰاﻳ ﺑﻴﻤﺎر ﻫﺎي ﻣﻴﻜﺮوارﮔﺎﻧﻴﺰم ﺑﻪ ﻫﺎ و – فرهنگستان علوم
۲۵ آذر ۱۳۹۵ –

فروشگاه مارکت سنتر